TG groep start samenwerking met Haan Textieldiensten

Samenwerking Clubfabriek

Per 1 april 2022 werkt TG groep samen met Haan Textieldiensten. Hiermee neemt TG groep werkzaamheden voor het beheer van de KMS webshops, de inkoop, het bedrukken van kleding, logistieke werkzaamheden en de administratie op een professionele manier uit handen van Haan Textieldiensten.

“Wij zijn erg verheugd om Haan Textieldiensten onze nieuwe partner te mogen noemen” zegt Andy Hoekstra, algemeen directeur van TG groep. “Wouter was al een tijdje op zoek naar een sterke partner die een aantal zaken kon faciliteren, zodat het bedrijf zich nog meer kan richten op hun klanten. Haan is een prachtig bedrijf in Nijkerk en door deze centrale locatie versterkt TG Groep hun positie in Nederland.”

Wouter Haandrikman, eigenaar van Haan Textieldiensten: “Mijn bedrijf is een totaalleverancier en biedt klanten een hoge service op het gebied van wassen, sanitair en kleding. Wij werken graag met goede partners die onze klanten kwalitatief uitstekend kunnen ondersteunen. In TG groep, als leverancier van bedrijfskleding, hebben wij die partner gevonden. Ik ben er dan ook van overtuigd dat wij hiermee een professionele stap zetten die goed is voor onze klanten en voor ons bedrijf.”

Over TG groep
TG groep faciliteert ondernemers in (met name) bedrukte bedrijfskleding op het gebied van webshops, klantenservice, administratie, inkoop, bedrukking en logistiek zodat deze ondernemer zich kan richten op het groeien in zijn/haar regio. De ondernemer behoudt daarbij volledig de eigen identiteit. TG groep bestaat uit de bedrijven Textielstra (sport- en bedrijfskleding), Bouwwaar (bedrijfskleding) en Mayd (ontwerp en communicatie). Bedrijfskleding Handelshuis, Clubfabriek.nl en Haan Textieldiensten zijn partners van TG groep.

Als u vragen heeft over dit persbericht, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Niets gevonden.