Altijd de juiste!

Altijd de juiste!

Case: Bedrijfskleding Handelshuis

In 2021 is Bedrijfskleding Handelshuis gaan samenwerken met de TG groep. Door de nieuwe samenwerking kan Handelshuis zijn service naar een hoger niveau brengen en er ontstaat meer slagkracht en tijd voor het sales team van Handelshuis in Zwaag. De TG groep zal Handelshuis onder andere ontzorgen met de KMS webshops, inkoop, bedrukkingen en logistiek.

Over Handelshuis

Handelshuis is een totaalleverancier voor alles wat er nodig is om werken goed en veilig uit te kunnen voeren. De werkwijze van Handelshuis begint met het inventariseren van de wensen. Aan de hand van deze wensen wordt er bepaald welke merken en producten het beste bij de klant past.

Handelshuis biedt advies op maat. Het gehele logistieke proces wordt overgenomen en er kan ook een eigen bedrijfswebshops (Kleding Management Systeem) aangemaakt worden voor de klant. Daarnaast kunt u bedrijfskleding laten bedrukken en borduren, kan er gepast op locatie worden, bedrijfskleding vermaakt worden en is er een wasservice mogelijk.

Bezoek de website van Handelshuis > 

“Vooral het feit dat ik mijn eigen identiteit behoud waardoor ik mijn eigen visie kan uitbouwen, gaat leiden tot groei. Er zijn veel kansen in mijn regio waar ik, door deze samenwerking, nu invulling aan kan gaan geven.”

Nick Hagen
Sales manager - Eigenaar