Wie is de
Textielstra Groep?

Wie is de
Textielstra Groep?

Over de Textielstra Groep

De passie van de ondernemer zit bij het tevreden stellen van klanten. Een hoge klanttevredenheid leidt tot een gezond bedrijf. De Textielstra Groep bestaat uit een aantal van die gepassioneerde ondernemers die veel ervaring hebben in het rendabel maken van startende bedrijven. Met ruim 10 jaar ervaring in deze markt, kennen wij de problematieken en uitdagingen van de ondernemer en hebben hier binnen de sector van bedrijfs- en sportkleding een specialisme in ontwikkeld.

Om de algehele kwaliteit van het bedrijf op orde te krijgen is volume van groot belang en inmiddels zijn diverse bedrijven bij ons aangesloten om te profiteren van onze efficiëntie en schaalvoordelen. Wij bundelen de krachten van deze verschillende bedrijven binnen bedrijfs- en sportkleding om op die manier efficiënt te automatiseren. Als partner van de Textielstra Groep kunt u zich dan concentreren op het ondernemen en de groei van uw bedrijf.

Strategie

Wij willen dat de ondernemer de vrijheid houdt die hij of zij gewend is maar daarbij zo gezond en goed mogelijk functioneert door onze schaalvoordelen. Wij investeren samen met en voor u richting uw groei.

Maatschappelijk betrokken

Wij geloven dat we een duurzame toekomst zelf moeten bouwen en selecteren daarom zorgvuldig de partners die passen bij uw en onze duurzaamheidsdoelstelllingen.

Partners

De Textielstra Groep is altijd op zoek naar sterke lokale/regionale spelers die baat hebben bij ontzorging vanuit de Textielstra Groep. Ontdek onze actuele organisatie.

Onze kernwaarden

Om de missie en visie van de Textielstra Groep tot stand te brengen hebben wij vijf kernwaarden geformuleerd.