Innovatie en kwaliteit in
de textielindustrie

Innovatie en kwaliteit in
de textielindustrie

Case: Santexo Bedrijfskleding

Sneek, 1 november 2023 – Textielstra Groep, een toonaangevende speler in de markt voor bedrijfskleding, is verheugd om aan te kondigen dat zij per 1 januari 2024 Santexo Beroepsmode, gevestigd in Leeuwarden, heeft overgenomen. Deze opwindende stap zal resulteren in een sterke synergie tussen beide bedrijven om de klanten nog beter van dienst te zijn.

Willem de Jong, oprichter en eigenaar van Santexo Beroepsmode en zijn team blijven de vertrouwde gezichten en zullen hun expertise en klantgerichte aanpak voortzetten. Bovendien blijft de vestiging in Leeuwarden behouden, wat de lokale aanwezigheid en klantenservice versterkt. De productie en logistiek verhuist naar Sneek.

Andy Hoekstra, algemeen directeur van Textielstra Groep, is opgetogen over de overeenkomst: “Na maanden van intensief overleg, zijn we verheugd met het resultaat van deze samenwerking. We zijn ervan overtuigd dat de gecombineerde krachten van Textielstra en Santexo onze klanten nog beter van dienst zullen zijn en nieuwe kansen zullen bieden voor groei.”

Over Santexo

Santexo Bedrijfskleding is gevestigd in Leeuwarden en heeft een jarenlange staat van dienst in het leveren van hoogwaardige bedrijfskleding en aanverwante diensten. De onderneming is bekend om haar uitstekende klantenservice en oplossingsgerichte aanpak.

“De overname door Textielstra Groep biedt een solide basis voor de toekomst van Santexo, onze gewaardeerde klanten en ons getalenteerde personeel. We zijn verheugd dat we een partner hebben gevonden die onze visie deelt en samen met ons de volgende fase van groei en succes zal realiseren.”

Willem de Jong
oprichter en eigenaar van Santexo Beroepsmode

Deze overname onderstreept de voortdurende groei en toewijding van Textielstra Groep aan innovatie en kwaliteit in de textielindustrie. Beide bedrijven kijken uit naar een naadloze overgang en een gezamenlijke duurzame toekomst vol kansen.

Samenwerken?