Stage Textielstra Groep (32-40 uur)

Zomer, herfst, winter, lente: bij Textielstra Groep hebben we voor jou als stagiair altijd werk en genoeg te leren!

Als student Commerciële economie, Business Administration, Logistiek of Marketing & Communicatie heb je bij Textielstra Groep een hele toffe stage te pakken. Of je nou een meewerkstage zoekt of bijna afstudeert, wij leren je graag de kneepjes van het vak.

Vanuit ons kantoor in Sneek houden wij ons bezig met (bedrukte) sport- en bedrijfskleding. Daarbij werken we met meerdere partners. Hen ondersteunen we bij het ontwerpen van logo’s, het bedrukken van kleding, het zorgen voor voldoende voorraad, een juiste bezorging, de facturatie en het beantwoorden van klantvragen. We maken het klanten graag zo gemakkelijk mogelijk. Daarom ontwerpen en bouwen we ook nog webwinkels waar het personeel hun eigen kleding kan bestellen. Je snapt: afwisseling genoeg!

Je komt natuurlijk stagelopen om wat te leren van het bedrijfsleven. Maar we nemen graag ook voldoende tijd om jou te begeleiden. Daarom kun je bij ons 32 tot 40 uur per week stagelopen. En dit doe je niet voor niks: als mbo-stagiair ontvang je €150 per maand en als hbo-stagiair €250.

Benieuwd wat we voor jou en je stageopdracht kunnen betekenen? Je mag je CV en een korte motivatie mailen naar hr@tggroep.nl.

Over de Textielstra Groep: 

De Textielstra Groep faciliteert bedrijven in (bedrukte-) bedrijfs-, en sportkleding. Deze ondernemers kunnen dan hun energie volledig inzetten bij hun klanten. De Textielstra Groep heeft een modern Kleding Management Systeem (KMS) waar deze klanten kunnen bestellen. De Textielstra Groep bestelt, bedrukt en verstuurt uit naam van deze bedrijven de goederen naar de klant. Tevens kunnen wij de klantenservice en administratie uit handen nemen. De Textielstra Groep is eigenaar van Mayd (design-, en communicatiebedrijf), Textielstra (bedrijfs-, en sportkledingleverancier in Friesland), Bouwwaar (bedrijfskledingleverancier in Overijssel) en ondersteunt de ondernemingen Bedrijfskleding Handelshuis (Noord Holland) en Hendriks Bedrijfskleding (Gelderland). Binnen de Textielstra Groep is geen plaats voor discriminatie en maken wij stappen om onze bijdrage te leveren aan een betere wereld. De cultuur binnen het bedrijf hebben wij omschreven in onze kernwaarden. Deze zullen we in een gesprek graag toelichten. Neem contact met ons op.

 

Meer informatie