Samen een
winnend team

Samen een
winnend team

Case: Textielstra

Textielstra is sinds 2010 de kledingpartner voor vele sportverenigingen in Nederland of voor andere bedrijven en instanties die hun personeel op een of andere manier sportkleding aanbieden. Door specialisatie en het eigen beheer van het gehele kledingproces voor uw sport garanderen we een hoge kwaliteit. Of het nu gaat over een platform als een professionele webshop in de stijl van uw vereniging, het bedrukken van shirts, trainingspakken en merchandising, tot het volledige financiële beheer van het offerte- en facturatieproces. Wij zijn het extra teamlid die ervoor zorgt dat u topsport kunt bedrijven. Als onderdeel van de TG groep bieden we schaalvoordeel en een klantenservice waardoor u als vereniging geen tijd kwijt bent aan vragen of opmerkingen van uw leden.

Over Textielstra

Textielstra is de partner om uw vereniging of bedrijf te ontzorgen op het gebied van sportkleding. Wij werken samen met bekende leveranciers als Craft, Jako, Masita en Erima die zich reeds bewezen hebben als langdurig betrouwbare partners. Uiteraard houdt het daar niet op en kunnen wij uw wensen en sponsorafspraken meenemen in ons aanbod. Ook kunnen wij een rol spelen bij het inregelen van een nieuw sponsorcontract!
Het is mogelijk om een professionele webshop met de “look and feel” van de vereniging live te zetten, via uw website. Uw lid koopt dus direct via de vereniging maar wij verzorgen het volledige proces. Van order naar bedrukking tot verzending aan huis en facturatie. Daarnaast hebben wij een uniek model waarbij niet alleen de leden er mooier gaan uitzien, maar ook jullie clubkas!

Neem vrijblijvend contact met ons op om meer te weten te komen en te leren hoe u aan elke order kunt verdienen!

Bezoek de website van Textielstra > 

TG partners textielstra

“Een vlekkeloos proces is essentieel om de sporter snel en vakkundig te bedienen. U heeft het al druk genoeg met de club dus wij nemen de zorgen van de kleding graag uit uw handen. De TG groep biedt ons daarbij het team waarmee wij kampioen kunnen worden.”

Harry Diekstra
Senior accountmanager textielstra.nl