Experts in
het realiseren
van uw groei

Experts in
het realiseren
van uw groei

De expertise van Textielstra Groep

De Textielstra Groep is gespecialiseerd in het volledig faciliteren van zelfstandige ondernemers op het gebied van bedrijfs- en sportkleding. Als ondernemer behoudt u uw identiteit en de controle over uw onderneming terwijl wij u door het faciliteren van overige bedrijfsonderdelen de kans geven om nog beter te focussen op de ideale klant en markt. Allemaal met als doelstelling om u zo gezond en goed mogelijk te laten functioneren.

Wij zijn geïnteresseerd in sterke lokale/regionale spelers en staan open om mee te investeren. Daarmee helpen wij u om een professionele slag te maken en toekomstgericht te werk te gaan richting groei. De naam van uw onderneming wordt behouden, het enige verschil voor uw klant is een nog betere en professionelere service.

Graag gaan wij met u in gesprek als u net als ons gezond ambitieus bent en gelooft in het samen benutten van expertises en schaalvoordelen. In zo’n verkennend gesprek gaan we dieper in op de manieren waarop we u het best kunnen faciliteren, wat we als gegarandeerd rendement van uw onderneming voor ogen hebben en stemmen we transparant af hoe het verdienmodel eruit kan zien.