Uw administratie
uit handen genomen

Uw administratie
uit handen genomen

Financiële Administratie

Voer administratieve taken veel efficiënter uit, hou meer tijd over voor proactief advies en creëer nieuwe kansen om extra diensten aan te bieden met de accountancy software van Exact. Het professionele product voor uw financiële administratie.

Meer tijd over voor je klanten

De boekhouding bijwerken, nieuwe klanten vinden, bestaande opdrachtgevers tevreden houden: als ondernemer heeft u er een dagtaak aan. Ontdek hoe TG Groep u helpt om focus te houden op de business terwijl de administratie automatisch en correct geregeld wordt.

 • null
  n.t.b.
 • null
  n.t.b.
 • null
  n.t.b.

Waarom kiezen voor financiële administratie?

 • null
  Debiteuren/crediteuren beheer

  Maak makkelijk een factuur lay-out aan met uw bedrijfslogo en -gegevens en verstuur die facturen ook via uw smartphone of tablet. U ziet snel of de factuur betaald is en stuurt uw klant met alle gemak een herinnering mocht dat nodig zijn.

 • null
  Rapportages / real-time inzichten

  Wees altijd op de hoogte van uw financiële prestaties door overzichtelijke rapportages en dashboards. Krijg inzicht in de juiste cijfers waardoor u zich op de kansen kunt richten.

 • null
  Personeelsadministratie

  Inzicht in uw projecten en foutloos en tijdig factureren? De project management oplossingen van Exact ondersteunen dit volledig. Beheer uw projecten, controleer de voortgang en registreer uw uren en kosten snel en eenvoudig, altijd en overal.

 • null
  Contractbeheer

  Laat uw collega’s zelf vakanties, ziekmeldingen en beoordelingen online regelen via onze mobiele app – dat is pas efficiënt. De data zijn streng beveiligd en kloppen altijd. Gebruik de software ook voor sociale interactie binnen uw bedrijf. Daardoor ontstaat betere kennisdeling en een hogere productiviteit.

Dienstverlening

Bij TG groep bieden wij diensten aan van ontwerp tot levering. Deze kennis en kunde zetten we in op maat van uw onderneming zodat u zich kunt focussen op het realiseren van groei.

Kennis maken?

Wilt u meer weten over onze diensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we helpen u graag verder.