1. Home
  2. Nieuws
  3. TG groep kondigt samenwerking aan met Hendriks Bedrijfskleding

TG groep kondigt samenwerking aan met Hendriks Bedrijfskleding

TG groep groeit

Per 1 november 2021 zal de TG groep met Hendriks Bedrijfskleding gaan samenwerken. Onder andere het beheer van de KMS webshops, inkoop, bedrukken en logistiek zullen door de TG groep op een professionele manier voor Hendriks gedaan worden.

“Wij zijn erg trots dat een energieke ondernemer als Femke Hendriks voor ons gekozen heeft. Deze samenwerking levert schaalvoordelen op en zorgt ervoor dat Hendriks zich verder kan ontwikkelen door meer tijd te kunnen investeren in de klant. Naast de regio’s Friesland, Overijssel en Noord Holland hebben we nu ook een sterke partner in Gelderland” zegt Andy Hoekstra, algemeen directeur TG groep.

Samenwerking TG groep / Hendriks Bedrijfskleding

Volgens Femke Hendriks, eigenaresse van Hendriks Bedrijfskleding is deze samenwerking de voorbode van groei en verder professionaliseren.  “Als ondernemer ben je druk met zoveel randzaken die je aandacht vragen. Er zijn veel kansen in de regio waar ik te weinig tijd voor had als eenmanszaak. Op een gegeven moment raak je het plafond van het aantal klanten dat je aan kunt. Toen kwam de TG groep op mijn pad en ben ik in gesprek gegaan met Andy. Door de samenwerking met de TG groep, die een aantal taken professioneel uit handen gaat nemen, kan ik meer tijd besteden aan het adviseren en ontzorgen van mijn klanten, zowel op het gebied van bedrijfskleding als veilig werken. Er staat een solide logistiek team achter mij nu, waardoor de kwaliteit gegarandeerd is, ongeacht de aantallen. Dat geeft rust, nu kan ik mij richten op hetgeen waar ik echt energie van krijg!”

Over de TG groep
De TG groep faciliteert ondernemers in bedrukte bedrijfs-, en sportkleding op het gebied van webshops, klantenservice, administratie, inkoop, bedrukken en logistiek zodat deze ondernemers zich kunnen richten op het groeien in zijn/haar regio. De ondernemer behoudt daarbij volledig de eigen identiteit. De TG groep bestaat uit de bedrijven Textielstra (sport- en bedrijfskleding), Bouwwaar (bedrijfskleding) en Mayd (design en communicatie) en heeft per 1 januari 2021 een samenwerkingsovereenkomst met Bedrijfskleding Handelshuis.

Indien u vragen heeft over dit persbericht, kunt uiteraard contact met ons opnemen.

Meer nieuws

Menu