TG groep ondernemen made easy

Meer tijd voor
mijn klanten!

TG groep ondernemen made easy

Meer tijd voor
mijn klanten!

  1. Home
  2. Partners
  3. Bouwwaar

Case: Bouwwaar

Met veel enthousiasme en kennis verzorgt Bouwwaar een passend kledingpakket voor iedere organisatie. Net als TG groep wil Bouwwaar haar klanten zo goed mogelijk ontzorgen. Zo krijgt de medewerker van een bedrijf een eigen budget en unieke inlog tot een online platform om zelfstandig gepersonaliseerde kleding te bestellen. Hiermee brengt Bouwwaar voor honderden bedrijven veel meer efficiëntie in het bedrijfskleding proces. Als ondernemer kan ik mij volledig focussen op bestaande en nieuwe klanten en heeft de TG groep de overige taken professioneel uit mijn handen genomen.

Hoe Bouwwaar werkt

Bouwwaar stemt met de klant een afgemeten assortiment bedrijfskleding af, alsook de prijzen en budgetten voor de medewerkers. Dit assortiment wordt in de webshop ondergebracht, volledig volgens de huisstijl van het bedrijf, en kan zelfstandig door medewerkers worden besteld. Aangezien ‘het systeem’ de budgetten bijhoudt en de distributie rechtstreeks richting de medewerkers gaat, zorgt dit voor optimale controle en efficiëntie van de het proces.

Doorheen het jaar blijven de Bouwwaar accountmanager en de opdrachtgever in nauw contact om een voorspoedig verloop te waarborgen.

Door het goede meedenken  van TG groep en hun flexibele inzet hebben we nu een platform om beretrots op te zijn!

Erwin Visser

Senior accountmanager Bouwwaar

Menu