Meer tijd voor
mijn klanten!

Meer tijd voor
mijn klanten!

  1. Home
  2. Partners
  3. Bouwwaar

Case: Bouwwaar

Met veel enthousiasme en kennis verzorgt Bouwwaar een passend kledingpakket voor iedere organisatie. Net als de TG groep wil Bouwwaar haar klanten zo goed mogelijk ontzorgen. Zo krijgt de medewerker van een bedrijf een eigen budget en unieke inlog tot een online platform om zelfstandig gepersonaliseerde kleding te bestellen. Hiermee brengt Bouwwaar voor honderden bedrijven veel meer efficiëntie in het bedrijfskleding proces.

Hoe Bouwwaar werkt

Bouwwaar stemt met de klant een afgemeten assortiment bedrijfskleding af, alsook de prijzen en budgetten voor de medewerkers. Dit assortiment wordt in de webshop ondergebracht, volledig volgens de huisstijl van het bedrijf, en kan zelfstandig door medewerkers worden besteld. Aangezien ‘het systeem’ de budgetten bijhoudt en de distributie rechtstreeks richting de medewerkers gaat, zorgt dit voor optimale controle en efficiëntie van de het proces.

Door het jaar heen blijven de accountmanager van Bouwwaar en de opdrachtgever in nauw contact om een voorspoedig verloop te waarborgen.

Bezoek de website van Bouwwaar >

“Door het goede meedenken van de TG groep en hun flexibele inzet hebben we nu een platform om beretrots op te zijn!”

Erwin Visser
Senior accountmanager Bouwwaar